Akuttandvård

Tandskada, tandolycka

Akuttandvård erbjuds för dig som har tappat en fyllning, bitit sönder en tand, har tandvärk eller slagit i en tand. Kontakta oss på telefon eller mail så gör vi vårt bästa för att ge dig en akut tid. Vi försöker hitta en tid redan samma dag.

När behöver jag akuttandvård?

Sök akuttandvård om du upplever problem i munhålan som är besvärande. Ibland behövs akut vård för att stoppa smärta eller blödningar. Har du drabbats av komplikationer i samband med operation bör du också ta kontakt med oss.

När kan jag få tid?

Om vi bedömer att ditt tillstånd kräver omgående behandling försöker vi hitta en tid så snart som möjligt. Ofta kan vi ta emot dig inom någon eller några timmar på vardagar.
Du måste dock alltid ringa för att boka tid då vi ibland kan vara helt fullbokade!

Måste jag vara patient hos er för att få en tid?

Nej, det behöver du inte. Se bara till att ha med dig ID-handlingar och betalmedel inför ditt besök.

Utanför öppettider

Om du behöver akuttandvård utanför våra öppettider kan du kontakta Akuttandvården på Odinsgatan, 010-441 88 00 Vid akuta besvär övriga tider ring SOS alarm 112.
Tandläkare Johanna Andersson är medlem i Praktikertjänst vilket borgar för säker och trygg vård.
Tandläkare Johanna Andersson
Fridkullagatan 22 B
412 62 Göteborg
Tel: 031 20 96 00
E-post: info@tdlandersson.se

Hitta till oss

Vi befinner oss på Fridkullagatan 22B i
Johanneberg, Göteborg.
BUSS 60 till Björkuddsgatan, alternativt buss 61 eller 63 till Bergsprängaregatan. Kliniken ligger på samma sida som Synsam.
BIL Parkering finns utanför, på andra sidan gatan. Tänk på att det kan vara mycket bilar vissa tider, samt att det ej är tillåtet att parkera där på torsdagar mellan 9-12